I'm baack

Nu har det redan gått mer än 10 dagar, tiden går fort när man har roligt! Jag kom hem i lördagsnatt och igår orkade jag inte blogga något.. Men jag har däremot gjort om min sida, vad tycks? Jag tycker att den är mycket snyggare än den förra. Ni får gärna komma med egna åsikter.

Ja, var ska jag börja egentligen? Om jag skulle sammanfatta min semester med några ord skulle det väl bli; Varmt, Sol och Bad, så det var väl en ganska normal semester helt enkelt. Vi solade, vi badade, vi åt ute, vi åkte runt till olika städer med hyrbilen (som för övrigt var mycket stor) och det var runt 35 grader varje dag.

Barcelona, min nya favoritstad! Eller ja, en av dom iallafall. Där skulle jag lätt kunna tänka mig att bo! (det vill säga när jag redan bott i London, New York och Paris såklart ;))  Jag älskar Barcelona.

Staden där vi bodde var inte ens hälften så stor som Barcelona, men den funkade. Det var ju en turistort så det fanns saker att göra och vi hade jättenära till stranden. Trevligt, trevligt...
Men det fanns alldeles för många fiskmåsar där, inte lika trevligt. Inte alls...

Bränt mig gjorde jag visst också, redan första dagen. Jag tänkte "oh så trevligt, redan fått lite färg och det är över en vecka kvar! Då borde jag lätt hinna bli brun" Jaja. Jag hade tydligen smort in mig jättedåligt för lite senare kände och såg jag hur mycket jag hade bränt mig i ansiktet och på halsen. Eller ja, halva ansiktet rättare sagt. Det var alldeles rött och svullet och halva pannan såg helt brännskadad ut! Ena ögat blev jättelitet eftersom att jag var så svullen, fy vad ful jag var!
Kände mig jätteofräsch. Jag försökte att inte sola ansiktet något mer under semestern, jag låg alltid så att ansiktet var skyddat under ett parasol när jag solade. Efter några dagar började jag flagna också, även det såg jätteäckligt ut.
Men nu är jag normal igen! :D Och lite färg har jag faktiskt fått. Det ser man om man får se skillnaden.

Ni får höra mer om min semester lite senare, då kommer det även upp en massa bilder! Vet inte om det blir något mer bloggande idag, nu ska jag till stan med Julia och ikväll ska jag på bio. Men vi får se.
Pussar och kramar, eller besos y abrazos, som man säger på spanska ;)


Här får ni en bild från dagen då vi kom till Spanien:

Jag sitter under en palm. Kul.

Hejdå Sverige!

Imorgon åker jag till Spanien! Blir förmodligen inget bloggande därifrån, men när jag kommer hem får ni se massor av bilder och sånt :)
Idag har jag packat, tycker ni att det är kul? Det tycker inte jag.. fast att packa upp är ännu värre.
Hahaa, min stora väska är helt proppfull! ;P Och jättetung!

Nu måste jag snart gå och lägga mig, ska gå upp vid klockan 5 imorgon (om ca 6 timmar alltså).

Puss på er sötisar, see you när jag kommer tillbaks! ;)




hoppsan

Hej och förlåt att jag inte har skrivit på ett par dagar. Det har bara inte blivit av.
Inget speciellt har väl hänt, jag har varit med kompisar och lite så. :) Idag har jag städat. Det var inte så kul, men nu ser det iallafall bättre ut i mitt rum. Ikväll ska jag nog hitta på nånting med några kompisar, typ gå på bio eller så.
Imorgon ska jag packa eftersom att jag åker till Spanien i övermorgon!!! :D Wi! Kommer ni ihåg när jag skrev att det var typ 3 veckor kvar? Tiden går allt bra fort.
Kul ska det bli iallafall, hoppas bara att det är finare väder där än vad det är här. Mycket finare...

Puss och kram hörni!

Aha!

Det är fredag den 13:e idag! Inte konstigt att min dag har varit så tråkig. ;P :)

                     

slappt

Idag har jag verkligen inte gjort någonting vettigt överhuvud taget! Förutom att hjälpa pappa med maten, det var snällt av mig. :)
Nya tag imorgon, får se vad som händer då.
Förhoppningsvis någonting jättekul! ^^

:*



Tråkig ful bild. Men den beskriver min dag bra.

Sommarlov

Första dagen på sommarlovet! Och kan ni gissa var jag har varit? ^^ I skolan! Haha, det är så himla dumt. Men det var bara för att Michan hade glömt en massa böcker i sitt skåp som hon var tvungen att hämta, jag och Emma var snälla och följde med henne dit. Hon är ju verkligen smart, min Michaela.. ^^
Sen gick vi och letade efter present till Anna. Hon fyller år på tisdag, men vi ska fira henne idag. Shit, vad segt det gick! Det tog jättelång och vi var hur trötta som helst. Men till sist hittade vi lite kul grejer iallafall. ;P

Nu måste jag gå och göra mig i ordning, ska vara hos Anna klockan fem.
Puss och kram!

11 juni var en sorglig dag...

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men jag var inte alls hemma mycket igår. I princip bara när jag sov. ;P

Men, nu ska jag skriva! Igår var det skolavslutning. Kul, kanske ni tänker, men det var det inte alls! Jag slutade ju nämligen nian, och min klass var verkligen den bästa. Vi hade jättebra sammanhållning allihop! Så ni kan ju gissa om jag grät.. Jag höll mig ett litet tag, men när min mentor Magnus hade pratat en stund började tårarna komma. Sen när jag såg min söta kompis Jelena gråta så sprack det verkligen, jag kunde inte hålla mig! Jag bara grät och grät...
Usch vad sorgligt det var! Och med tiden så gick fler och fler personer ut ifrån klassrummet och man ville bara säga åt dom att stanna kvar och inte gå. ^^ Det var hemskt.

Dom flesta av tjejerna har jag gått i samma klass som i minst 10 år. Kan ni fatta?! Det är mer än halva min livstid, och nu gör vi inte det längre! Det känns jättekonstigt... Visserligen kommer vi att fortsätta umgås med varandra och sådär, men vi kommer aldrig att gå i samma klass allihopa igen.

Men gud vad jag kommer att sakna Magnus!! Han är den bästa läraren jag någonsin haft, och förmodligen kommer jag aldrig att få någon bättre. Han är var dessutom en jättebra mentor, och ställde alltid upp för oss. Om man skulle slå upp ordet mentor i en ordbok skulle man lika gärna kunna skriva Magnus där. Jag hade säkert inte varit lika bra i SO om jag hade haft en annan lärare...
Han är bäst. Och så är det bara. Hoppas att han inte glömmer bort oss...

Efter avslutningen gick jag, Maja, Julia och Marie hem till Maja och tittade på film och åt godis. Det var mysigt, speciellt med tanke på hur mycket det regnade. Sen på kvällen åt jag middag med några kompisar och sen gick vi hem till Emma. :)

Här kommer lite fina bilder från avslutningen, som söta Julia har tagit;


Marie, jag, Julia och Michan


uppträdanden


min bästaste klass...


och min bästaste Magnus.

Han hade till och med kommit på ett var sitt rim om alla i klassen! Kan ni fatta vad gulligt...

Jag kommer att sakna dem allihop, mycket. Men nu har jag ju faktiskt sommarlov!
Och det ska bli så jävla bra ;)
Puss och glad sommar! :*

Sista dagen i nian

HEJ!
Nu har jag varit hos Michan hela kvällen och fixat ett bildspel till vår mentor Magnus, som han ska få imorgon på avslutningen. Det blev ganska bra och gulligt, inte direkt superproffsigt men efter flera timmars jobb var vi mycketmycket nöjda! ^^
Innan det var jag och seglade med min klass på Lidingö. Det hade klarnat upp ute, men gud vad det blåste! Thor-björn (vår lärare som vi var och seglade med) tyckte till och med att det egentligen var lite väl blåsigt för att vara ute på små jollar, speciellt som vi är så oerfarna. Så han tog ett gäng i taget och åkte en stund med allihop. Det var tur det, om vi hade fått åka ensamma i våra små grupper hade väl alla ramlat i och drunknat eller något. x)
Det var jätteläskigt, båten gungade och höll nästan på att välta, flera gånger höll man på att ramla i! Men det gjorde ingen, som tur var. :) Fast vi blev blöta ändå, eftersom att det kom in så mycket vatten i båten när den gungade.
Och för att Julia hällde vatten på mig!

Sen när alla åkt klart fikade vi och hade mysigt. :) Kändes inte som sista dagen med klassen, superkonstigt att vi ska sluta imorgon. För alltid! Det har inte sjunkit in än...


Julias bilder, som jag har lånat :)
Klicka så blir dom stora!

Puss och godnatt!

Det ser mörkt ut...

Tidigt uppe idag, börjar ju klockan åtta. Och det regnar i Stockholm! På riktigt. Fy bubblan...
Det är 15 grader ute just nu, men jag har hört att det kan bli upp till 25 lite senare! Så jag packar ner ett par shorts också, för säkerhets skull... Men nu på morgonen får det nog bli långa byxor eller tights..
Undrar hur det blir med seglingen, hoppas att det klarnar upp sig ute!
Jag kommer nog sen ikväll igen och skriver om hur det blev ;)
Puss puss, ha en bra dag!



Seg Måndag

Idag har jag varit trött trött trött, det måste vara det varma vädret som gör det! Därför har jag inte riktigt pallat blogga idag..
Men jag har läst och upptäckt många andra bloggar! Inte klokt vad många bra bloggar det finns där ute.
Imorgon ska jag segla med min klass, mysigt va?
Bara det inte börjar regna, har hört att det ska göra det... Vore ju synd, då blir alla blöta!
Eller så ställs det in?
hm.. då får vi hitta på nåt annat kul istället! :)
Det gäller att vara påhittig!


Puss och kram alla söta människor!

Min bejbi

Se så söt han är, min lilla ögonsten.
Jag har väl inte visat bilder på min katt, Axel, förut? Han är galet söt och har världens vackraste ögon, det säger alla! Stora och bruna.. Inte som "vanliga" kattögon.
Tyvärr syns dom inte så bra på dessa bilder, här sover han nämligen.
Så söt så söt.




Hahah, hur ligger du egentligen vännen? ^^

Helt yrvaken på den sista bilden! Han är mitt favoritdjur och helt seriöst det sötaste jag vet. :)

Just det!

Har glömt att nämna min nya header! Är den fin? Jag gillar den! Den är väl sommrig, tycker ni inte? :) Med dom små jordgubbarna på sidan, hihi ^^ Nu ska jag bara hitta en fin bakgrund att ha till...
Det jag gillar mest med headern (förutom jordgubbarna) är grässtråna som man ser lite grann på bilden i mitten! Dom bara råkade komma med där, helt perfekt. ;)

Tjejmiddag hos Julia

Hejsan! :)

Idag har jag varit på tjejmiddag hemma hos Julia, det var mysigt! Vi var bara sju pers, jag, michan, becca, emma, maja, jojo och jullan, det var några som inte kunde komma. Men det var ganska skönt faktiskt, att inte vara så många. Väldigt chill. :)
Kul att träffa Maja också, inte umgåtts med henne sen valborg! Hon ska nog komma på vår avslutning på onsdag också, för då har hon redan slutat. :) Kul, vi måste börja umgås oftare!

Julia blev iallafall glad för sina presenter :) Av mig fick hon ett par örhängen från Accessorize, en film (Breakfast at Tiffany's ^^) och en tavla. På mig och henne, haha! ^^ Asså, jag hade inte ritat den eller så, utan skrivit ut den på fotopapper. Som en kul grej liksom! Men det blev ganska snyggt faktiskt.. ;P

Börjar klockan 10 eller halv 11 imorgon, skönt med sovmorgon! Snart blir det sovmorgon varje dag, inte många dagar kvar nu tills det är slut med grundskolan! Känns lite konstigt, både sorgligt och skönt. Jaja, mer om det när den dagen kommer!
Puss och kram



Det var den här fina bilden på mig, Julia och en sockervadd, från förra sommaren, som hon fick. :)


 


Honey and the moon

Det är som att jag har upptäckt den här låten på nytt,
för helt plötsligt vill jag lyssna på den gång på gång, hela tiden.
Så fin är den


Hm...

Hejhej! :) allt bra?
Idag ska jag nog köpa lite presenter till Julia, hon ska ha sin födelsedagsfest imorgon. Jag har redan kommit på två saker som hon ska få, och nu vill jag köpa något som passar till dom! Så att allt går i samma stil liksom. Hm...
Eftersom att Julman läser min blogg kan jag inte skriva vad hon ska få, men imorgon får ni veta! ;D
Senare idag tänkte jag även kanske fixa en ny header och bakgrund. Headern ska nog vara i samma stil som den jag har nu, men med andra bilder och färger och så.. Lite mer sommrig! Får se hur det blir, fin ska den vara iallafall!

Nu måste jag gå och duscha, ha en bra dag! Puss!






6 juni

Idag är det den sjätte juni, aka Sveriges nationaldag. Det är fredag, men har känts väldigt mycket som lördag, eftersom att alla är lediga. Skönt med två lördagar den här helgen då ;)

Jag har tillbringat min dag med Julia, på picknick i en park. Det var mysigt! Hon fick en digitalkamera igår när hon fyllde år, så den lekte vi med massor! Haha, fan va kul vi hade. Vi sprang runt överallt och lät självutlösaren fota oss, kul uppfinning! ^^ Det var jättebra skärpa på kameran, 10 megapixlar. Så vissa bilder blev ganska grymma :)



 
Julia hoppar och Julia landar ^^







Jag och Julia hade en rolig dag, med mycket skratt och spring och chill i solen.
Hoppas att ni också hade en bra dag. :) Puss på er!




Dagens








Jag har på mig ett linne från Monki, en kjol från H&M, Ray-Ban look-alikes från Glitter och en klocka från Ur och Penn. :)
Och vita tygskor från Stadium.

Mysig dag

Hallå! Kom hem för inte så länge sen, har varit med klassen hela dagen! Först spelade vi Laserdome, fan vad kul det var!  Det var som att vara med i ett tv-spel typ. ^^ Jag kom på 14:e plats.. x) Men jag var ändå bäst av tjejerna! :D wi! ^^

Efter det åkte vi hem till Magnus (våran mentor) och grillade :) Trevligt, trevligt. Men jag blev jättemätt och trött! Så lite senare när typ alla körde fotboll låg jag, michan, anna och zeus på gräset och chillade. Det var mysigt, då kändes det väldigt sommrigt. Älska sommaren!
  
  
 
Haha, vilket ruffs...


Hoppas att ni också hade en bra dag :) Pusspuss!

Grattis Julia!

GrattisGrattisGrattis till min supersöta kompis Julia (juliakrull.blogg.se) som fyller 16 år idag! :D <3


För exakt ett år sen, när Juls fyllde 15. Då var hon sjuk, men jag tycker inte
att det syns på den här bilden. :)

niornas fest

Hej! Igår hann jag inte skriva något inlägg pga att datan var seg, men nu är jag back on track! ;)
Balen, eller Niornas Fest, var kul faktiskt! När vi kom dit fick alla gå runt och fota och prata med varandra och sen en stund senare åt vi middag. Sen var det dans, haha! Först var det lite segt men efter en stund kom alla gång och då var det fett kul ;P Vid tio-tiden var det efterfest så då gick alla, 1 timme tidigare än festen skulle ha slutat. Lärarna märkte att något var på gång när dom såg alla gå iväg, så de följde efter oss med poliser och fältare! Haha, fatta vad sura alla blev! Då bestämdes det att festen skulle vara någon annanstanns istället, men dom flesta gick hem och struntade i att gå dit. Tydligen körde det ihop sig med fältare där med, så det blev ingen vidare efterfest..

Nu har jag iallafall suttit längelänge och fixat lite bilder från kvällen! Enjoy! ;)
(Många av bilderna är tagna av Marie och Julia)


Min finfina klänning. Inte så fin bild, men
jag tog den liksom i all brådska.



Fina tjejer :)


Fina Emma med fina pojkar :)




Jag och Julia var likisar
;P


Haha, det ser såå ut som att jag är kär i Gustav, men så är inte fallet.
Jag posar i själva verket framför Annas kamera, som man inte ser på bilden. ^^

Sådär! Nu har ni fått er lite roliga bilder att titta på! ;D
Jag måste gå och duscha och göra mig i ordning nu. Börjar klockan 12:45 och då är det Laserdome med klassen! ^^ Ska bli kul. Puss på er :*


Prom

Idag är det niornas fest i skolan! Hoppas det blir kul. :)
Det skulle vara grymt roligt om man gjorde "balen" mycket större här i Sverige, som de gör i USA! ^^ Där är det ju värsta grejen och alla har värsta kläderna! Fett kul.

Jag har precis duschat, ska väl gå och göra mig i ordning snart... Jag tror att jag kör på den vita klänningen, är dock inte säker än. Men tydligen så är det många som ska ha svart, så det kanske är roligare med vitt? Iof är det säkert många som har vitt också.. Aja, det löser sig. ;P
Puss puss!



Efter mycket letande...

Hej på er :)
Nu har jag äntligen hittat en klänning som jag ska ha på "niornas fest" imorgon.  Det var verkligen i sista minuten! Men jag har inte bestämt mig riktigt än, vet inte om jag ska ha en svart eller en vit. Linnea, min syster, har en i svart och idag köpte jag en likadan fast en vit. Båda är fina, får se vilken jag väljer. Klänningen är från Gina, och är jättefin tycker jag. 249 kr kostade den, ett bra pris!

Nu är det bara 4 skoldagar kvar tills skolavslutningen. Iallafall för min del. Shit! Tiden har då verkligen gått fort.
Puss på er!

1 juni

Idag är det juni! Maj gick verkligen jättefort!
Idag har jag varit i stan och trippat runt, i ett par skor som är mycket fina, men även mycket obekväma. Stackars mina fötter.
Jag var inne på Urban Outfitters en stund, och kollade om dom hade kvar en Holly Golightly sovmask.
Men det hade dom inte :/ Synd, för dom skulle tydligen ha en identisk med den som Audrey Hepburn har i Breakfast At Tiffany's. Tur för mig att jag har hittat en nästan exakt likadan på internet då! :D Yay! Se så lika dom är;



Fin va? :) Jag ska lätt beställa den!
Puss och kram

 


Zara

Idag såg jag massor av fina, sommriga klänningar och toppar på Zara. Hittade jättemånga som jag ville ha.
Blommigt och färgglatt, fint!



Barelegged

 

 

Jag har på mig en klänning från H&M, skinnjacka från Wacko och min mammas väska. Jag hade även på mig ett par svarta pumps från ecco, som inte syns på bilderna. Dom gör ont. Fick massor av skavsår...
Inga strumbyxor behövdes, varmt och fint som det var. :)

RSS 2.0