Lugg är fint

Hm, blir extremt sugen på att klippa min lugg när jag ser bilden på Kirsten Dunst i inlägget längre ner... Det är ju väldigt fint med lugg! Men jag har bestämt att jag ska spara den fram tills i höst, då ska jag klippa den kort igen. Vet inte varför, jag har bestämt det bara. Det var så länge sen jag inte hade lugg senast (det där lät lite konstigt, men jag vet inte hur jag kan skriva det på ett annat sätt) så jag ska spara och se hur det ser ut! :)

Jag har träningsvärk i magen och jag vet inte varför! Julia tror att det är för att jag har skrattat för mycket. Det är förmodligen sant, för jag skrattar mycket och ofta. Det är bra, ett skratt förlänger livet! Och tydligen får man magmuskler av det också.
:)

Puss puss!

Stan med jullan

Halloo!
Jag och Julia var flera timmar i stan, men vi köpte faktiskt inte så mycket. Vi hittade jättemycket som vi ville ha, men sen när vi tänkte köpa det hade allt stängt! Det var ju lite synd, får åka dit någon annan dag med...
MEN, lite shoppade vi iallafall! :) Jag handlade bara på H&M x) Men, what can I say? H&M är fan grymt. :) Jag köpte ett armband och en ring, en kjol, lite trosor och en klänning. Och ettvanligt, vitt linne till min syrra, jag råkade spilla färg på hennes linne igår så jag köpte ett nytt likadant till henne. 

              

Har ingen bild på klänningen, men kan lägga upp en sen, när jag hittar kameran. Den är spårlöst försvunnen! Eller så har Linnea lånat ut den igen, man vet aldrig med henne.

Julia köpte en jättesöt klänning som hon ska ha på "niornas fest/bal/middag" eller vad det nu är, och ett linne. Sen käkade vi i Kungshallen också, jag är fortfarande proppmätt!

Får se vad som händer ikväll, jag känner för att gå på bio! Men det finns typ inget bra att se, förutom möjligen "Brudens bäste man" då. Och den känns lite som en sån film man kan se hemma. Vet n någon bra film som går? :) Eller skit samma, jag kollar sf!
Puss på er, ha en bra lördagkväll :*

Åh.


Jag vill ha Kirsten Dunst's hår!
Åtminstone så som det är på den här bilden.


Lördag


Godmorgon bloggen!

Idag ska jag och Julia åka in till stan och titta på klänningar.
Är vekligen på shoppinghumör, så förhoppningsvis blir det mycket nya saker att ta hem! ;)
vad ska ni göra idag?

Nu måste jag gå och göra mig i ordning, Julia har sagt att hon åker utan mig om jag kommer för sent. ^^
Puss på er!


 


I've done it again!

Nu har det hänt igen, jag har hittat en supersöt kavaj hemma, precis en sån som jag har tänkt köpa! :D
Exakt som senaste gången jag tänkte köpa en jacka, då hittade jag också en helt perfekt hemma som jag glömt bort. Så jävla bra :D Nu slipper jag ju köpa en ny!

Se så fin den är;
 
Jättebra att ha på sommaren! :)

27 dresses


Nu har jag precis tittat på filmen 27 dresses. Den var bra, inte den bästa jag sett, men sådär lagom söt och kul liksom. :) Lite förutsägbar var den väl, men den var bra iallafall. Katherine Heigl, som är med i Grey's Anatamy. spelar huvudrollen och hon var också bra. Kul att se henne i något annat än Grey's! James Marsden var också med i filmen och han är supersöt!

Idag har jag gjort mitt allra sista prov i grundskolan! Det känns skönt! Betygen sätts imorgon också, så nu blir det chill de veckor som är kvar. Kul kul. :) Igår hade jag även min allra sista slöjdlektion någonsin! Jag behöver aldrig mer ha slöjd! Tack och lov, det ämnet är jag nämligen inte särskilt förtjust i...

Snart är det sommarlov, om 3 veckor är jag i Spanien! Längtar längtar längtar. Det här sommarlovet ska bli bäst!
Puss på er

Nadja och Julia


Jag diggar den här bilden, den känns sommrig! Min vän Julia, aka Juliakrull, som tog den.

Efter skolan gick jag och Julia hem till henne och chillade lite. På vägen åt vi en glass, den var goood! Calippo, funkar alltid ;) Iallafall när det är varmt, vilket det var idag. När vi var hemma hos Julia bakade vi en kladdkaka, som blev lite halvt misslyckad, och tittade på Peter Pan! ^^ Det är en söt film, John (glasögon-ormen) är bäst! Haha!
Nejmen det var en mysig eftermiddag, länge sedan man såg Peter Pan ju. :)

Nu måste jag titta på Grey's! See ya :*

Blommigt


Jag har på mig en klänning från Åhléns och vita tygskor från Esprit.

Idag kände jag mig som en sommaräng pga den här blommiga klänningen, men det kan ju också vara kul!
Äkta sommarväder var det idag, mysigt :)


Penelope

Filmen jag såg igårkväll heter Penelope och Christina Ricci spelar huvudrollen. Det var en söt film och den gick kort sagt ut på att man ska vara nöjd och älska sig själv, så gör andra det också! Ett fint budskap. :)

Det är en bra film som jag rekomenderar och den passar människor i alla åldrar!


Åh fy...

image235

Palla ha på sig en 3 meter lång klänning, som dessutom är 3 gånger för stor! Ett tält!
Undrar om syrran Ashley gömmer sig nånstanns där under klänningen också...
Diademet eller hårbandet eller vad det nu är var ju bara pricken över i:et! Det ser ut som ett bildäck. Vackert MK...
Seriöst, hon kan ju inte varit riktigt nykter när hon drog på sig det där, ibland förstår man inte hur folk tänker.

Nu ska jag kolla på någon film med Linnea och Isma. Dom vet inte vad den heter, men den handlar tydligen om en tjej med en grisnäsa. Kul! ^^
Puss på er sötisar

Längtar...

Hit åker jag om ca 1 månad! Ni kan ju gissa om jag längtar...




image233


Allt är alltså i en och samma stad, Barcelona. Ska bli kul att åka dit!
Någon av er som varit där? :)

ÅÅÅHHH!

Titta så söt! Min kusins nya kattbebis, endast 9 veckor gammal är den!

  

image227

Visst är hon supergullig? Hon ska heta Cooper, efter bilarna ni vet, Mini Cooper. Nadia (min kusin) döpte kissen till det, för att hon älskar dom bilarna så mycket. x) ^^ Sött.




Tävling med Hanna B!

image224

Var med och tävla om en photoshoot med Hanna Björk stedt! :)
http://hannabjorkstedt.blogg.se/2008/may/tavling-tavling.html

Stört kul om man skulle råka vinna, hon är ju grym!

Grillkvällen var ju sådär...

Hej på er, har ni haft en trevlig helg? :)
 
Igårkväll var ju jag på grillfest hemma hos Gustav, min kompis kille, och vet ni? Det var inte alls som jag och mina kompiar hade väntat oss att det skulle vara! För det första var det bara jag, min kusin Nadia, Julia, Becca, Michan, Marie, Emma, Jojo, Gustav, Zeus, Niklas, Gustavs brorsa Viktor och hans kompis Micke som var där. Vi hade trott att det skulle komma många fler, men tydligen så var det inte så. När jag och resten av tjejerna kom till Gustav verkade killarna som var där (utom typ Zeus) fett sura och hejade inte ens! Dom satt och spelade tv-spel. Kul. Vi skulle ju liksom grilla trodde vi, men dom bara satt där framför tv:n. Så vi tänkte ta tag i saken själva, jag, Becca, Nadia, Mic och Julia, men ingen ville berätta var tändvätskan fanns eller hur man skulle tända grillen! Och när Jullan frågade den där Viktor så svarade han inte ens! Jahapp tänkte vi, då ville vi inte vara med dom om de skulle vara sådär suriga. Så jag, Nadia, Julia och Becca gick ut på en promenad, ner mot vattnet. Där såg vi ett härligt killgäng på drygt 10 pers i 20-årsåldern. När vi gick förbi dom började en kille springa efter oss och frågade om vi ville vara med på fotboll. Vi sa nej, men då frågade han om vi inte ville sitta med dom och ta en öl istället. Det svarade vi ja till, haha! ^^ Patrik, killen som "bjöd in" oss presenterade oss för dom andra, och vi satte oss där med dom och pratade. Dom var sjukt trevliga och bjöd på mat och allting! Vissa såg väldigt bra ut också, speciellt söta Denis (Vårrullen) som bjöd oss på vårrullar. Där satt vi ett tag med dom, kanske nån timme eller så. Sen gick vi tillbaka till tråk-huset och åt mat. Då hade människorna där i huset börjat socialisera sig lite mer verkade det som, så det var ju bra. Maten var iallafall ganska god, men vi var inte särskilt hungriga så vi ångrade att vi hade gått ifrån killarna vid vattnet. Vi gick dit lite senare och kollade om de var kvar, men det var dom inte. De hade gått. :(

Resten av kvällen försökte vi roa oss själva, somliga satt ju fortfarande framför tv:n och segade och en viss Gustav var av någon anledning sur. Ett tag var det faktiskt riktigt kul, jag, Nadia, Julia, Michan, Becca, Zeus och Emma satt och spelade Black Jack ute på Gustavs tomt. Haha det var kul. Men efter ett tag så blev Gustav typ asförbannad och hans kompis Micke började skälla ut Julia och sa att vi var osociala! Ha! Skulle vi vara det liksom? Det var inte vi som satt och kollade på tv hela kvällen och inte ens hälsade när vi kom dit. Aja. För att muntra upp Gustav diskade jag, Nadia, Becca och Julia (haha, ni märker vilka det var som höll ihop under kvällen va? ^^) upp all disk. Nu har han ingen anledning att vara sur på oss längre! Inte för att han hade det innan heller... Vi var grymt schyssta som diskade åt honom.
Sen fick vi fösöka roa oss själva igen. Jag, Becca och Nadia gick ut på upptäcksfärd i Gustavs område. Det var lite läskigt, i hans område ligger det en massa psykhem och ålderdomshem! När vi gick förbi ett sånt där hem så hörde vi någon skrika där inifrån, det var lite creepy! När vi blev för rädda gick vi in, haha ^^ Men det var ju faktiskt mörkt och läskigt...

Vid kvart över tolv på natten åkte vi hem. Inte så sent, men kvällen hade känts jättelång! Det var skönt att komma hem. Fast vi hade ändå haft kul, vi gjorde ju det bästa av situationen liksom. :) Men jag skulle nog gissa att det inte blir någon mer grillkväll hos Gustav för mig iallafall, haha... xP

Puss på er sötisar, applåder till er om ni pallar läsa allting! :*

   
Vårrullen          Juls och Becca


"Godisdrink"


Lördag

Hej!

Idag är det lördag! Jag ska inte göra något speciellt nu på dagen, men det kommer släkt och sånt hit på middag sen ikväll för att fira Linnea. Fast jag ska typ inte vara med på det, jag ska på grillfest med mina kompisar hemma hos Emmas pojkvän. Det borde bli kul. :) Jag har ju redan firat Linnea två gånger, så det gör inte så mycket att jag missar den här middagen.

Igår kom min kusin hit! Vi träffas inte så jätteofta, eftersom att hon bor i Dalarna, så nu i helgen ska vi passa på att umgås. Hon heter också Nadia btw, haha ;P Fast hon stavar sitt namn med i, inte med j som jag gör.

image219
Här är hon! Söt, visst? :)


Ha en bra dag, puss!

Ja må dom leva...

image217image218
Idag fyller mina fina vänner Jelena och Marie 16 år, grattis till er!

Efter skolan gick jag och mina tjejkompisar till Jelenas föräldrars pizzeria och åt middag där. :) Efter det gick vi hem till Jelle och fikade och hade kul. Jelena fick sina presenter då också, Marie hade redan fått sina i skolan. De verkade nöjda och glada över allt de fick, hoppas att ni hade en bra födelsedag tjejer! <3

Hoppas att ni andra också har haft en bra dag. :) Puss på er!

Titta vad jag har hittat!

image215  image216

Min gamla kavaj i sailor-stil som jag köpte på Vila för ca 2 år sedan, den hade jag glömt bort! Så smart, jag hade tänkt att köpa en jacka i den här stilen, nu slipper jag det! Älskar att hitta gamla fina kläder, som fortfarande sitter bra. :)

GG fashion

Har ni tänkt på att dom nästan alltid har fina kläder på sig i Gossip Girl? Jag har tänkt på det massvis! Kolla bara på dom;



Alltid jättefina! För övrigt så skulle jag älska att ha Blake Livelys (Serena) hår...


Grattis Linnea!

Idag fyller Linnea 20 år, grattis grattis!
Haha, vet att de senaste inläggen mer eller mindre har kretsat kring hennes födelsedag, men efter det här inlägget är det slut med det ;P
Hon blev glad för sina presenter, men vet ni vad hon gick och köpte för present åt sig själv?! En laptop!! Den är galet fin, jag vill också ha en laptop. Får väl börja spara... ^^
Puss och kram!


image208
Linnea, 20 år idag!


Söndag med Gossip Girl och lyx-glass!

Hello!
Idag har det varit ett Gossip Girl maraton på 5:an. Gamla avsnitt, men ändå, det är ju bra för dom som missat serien! Jag kollade iallafall på några avsnitt, sen gick jag ut och köpte födelsedagspresenter åt min syster. Hon ska få ett par fina örhängen från pilgrim och lite doftljus av mig. Doftljus känns lite boring, men tydligen så ville hon ha det. Örhängena är jättefina tycker jag, hoppas hon blir glad!

När jag kom hem höll Gossip Girl fortfarande på, så då fortsatte jag att titta och åt lite Häagen Dazs glass till! En perfekt söndags-eftermiddag alltså ;P

Linneas födelsedagsfest igår var kul, men vid 21:30 blev det genast ännu bättre! Då kom nämligen mina söta kompisar Julia, Marie och Emma över och höll mig sällskap. Hahah, det var en mycket rolig kväll! Vi skrattade massor, speciellt när Emma skulle dricka den superäckliga drinken jag hade blandat ihop. ^^
Hoppas ni också hade en rolig kväll.

Jag ska försöka plugga lite idag också, och hitta en fin bakgrund till bloggen. Någon som vet en bra sida där man kan hitta fina bakgrunder? Let me know isåfall!
Puss på er!


image207

Tråkig dag

Lördag! Woho! Men det blir en lite tråkig lördag för min del, jag ska nämligen städa hela lägenheten idag! Inte så kul... Men jag får ju lite pengar för det iallafall. :)
Sen ikväll ska jag vara med på min syrras 20-års fest. Tur att jag känner de flesta av hennes kompisar, annars hade det kanske blivit lite läskigt med alla 20+ are. ^^ Men de ska typ gå ut sen lite senare på kvällen, så jag är inte med hela tiden. Jag är ju bara 16 år, så jag kommer inte in någonstanns. Haha, liten... ;P

Jag vet inte vad jag ska köpa till min syster i present!
20 är ju ändå en ganska stor grej... eller? Jag tänkte på typ ett armband eller halsband eller så, men jag vet inte... Någon som har några tips?

AHHH! Nu ropade min syrra precis på mig, och vet ni vad hon sa!?!? :D

Linnea:
När jag flyttar hemifrån snart, då kan vi köpa en dvärgspets som vi kan dela på och så får du ta hand om den när jag inte kan.

Asså yaaay! Hoppas det blir av nu bara! Hon ska försöka hitta en lägenhet till hösten. Nu kommer det ju iallafall ut en bra sak av att hon flyttar hemifrån.
Åh! Jag har liksom velat ha en hund i forever! Och speciellt en dvärgspets. Dom är ju sötast :)
Nu blev dagen genast lite roligare... ^^
Puss på er!


image206

A by A

Jag vet ju inte hur det är med er, men själv älskar jag kläderna från Amanda Bergs webshop Attraktivt by Amanda! Jättemånga fina kläder, vill ha!






image194

Den här kjolen är ju supersöt! Eller vad säger ni?

Friday

Nu är det helg igen! Den här veckan gick jättefort men det gör ingenting. Jag gillar helgen :)

Veckorevyns klänningsmingel igår var kul och de hade 25% rabatt på alla kläder! Jag hittade såklart miljarder kläder som jag vill ha! Men tyvärr så ska jag köpa en present till min syster, som fyller 20 år på måndag, för mina sista pengar. Så jag köpte inget åt mig. Men jag hade roligt ändå! Jag får shoppa nästa vecka istället, när jag får mina pengar. Julia och Michan handlade lite däremot. Julia köpte en jättefin strandklänning, för bara 350 kr, och Mic ett par söta shorts. Pengarna som man handlade för gick till välgörenhet, vilket är jättebra! Dom måste fått in en hel del igår, det var många som handlade!

Händer ikväll då? Jag har inte bestämt något än, men jag känner inte för att hitta på något speciellt. Är för trött idag, kanske träffar några kompisar och kollar på film eller något.
Ha en trevlig fredagkväll, puss!


Bilder från gårdagen


Ny header

Hej!
Nu var det ett par dagar sedan jag skrev i bloggen, jag har nämligen varit fullt upptagen av att titta i andras bloggar! ^^ Inte klokt vad många bra bloggar det finns, scheise!

Men inget speciellt har hänt sen sist, jag har bara varit sjuk och inte gjort någonting. Igår och i förrgår var jag hemma från skolan, men nu är jag på g igen! Bra va?

Jag har en ny header! You like it? :) Det gör jag, speciellt blommorna ^^ Den känns också mer personlig än den förra headern, nu ska jag bara hitta en fin och bakgrund som passar också. Sen är den fit for fight, min blogg! ;D
Men det hinner jag tyvärr inte göra just nu, ska duscha och byta om innan jag, Mic och Julia går iväg på Vecko Revyns klänningsmingel på Top Shop! Det låter lite gulligt tycker jag, klänningsmingel... Man ska förstås gärna ha klänning på sig också. Jag har inte bestämt riktigt än vilken jag ska ha, vill helst låna min systers fina klänning från Gina! Men hon har inte hunnit använda den än och vill inte låna ut den bara för det :( Jaja, får väl köra på nåt annat helt enkelt.

Idag hade vi spanskaprov, vilket jag helt hade glömt bort! Jag måste få minst VG på det här provet, annars kommer jag att sänka mig i spanska! Så jag bestämde mig för att strunta i provet idag, spanska är ändå sista lektionen och vi fick håltimme på Kemin som är timmen innan. Det verkade alltså mest logiskt att gå hem, istället för att vänta en timme i skolan på att spanskan skulle börja, bara för att göra ett prov som jag ändå skulle köra på. Jag får plugga nu i helgen och göra provet på måndag eller tisdag istället, och få bra resultat. Det blir ju både jag och Galvarino (min spanskalärare) gladare av!

Nu måste jag gå! Puss!

My best friends wedding

I lördags såg jag på filmen Min bästa väns bröllop, som Julia Roberts och Cameron Diaz är med i. Rupert Everett, som spelar Julias bögkompis, är bäst av alla i hela filmen, haha! Någon mer som också har sett den? :)

Här är iallafall en kul scen från filmen


Hallo!

Nu har jag precis kommit hem, jag och Mic var ute och köpte hårfärg till henne. Haha, jag är ju expert på hårfärger vid det här laget... Eller kanske inte, med tanke på alla gånger som det har blivit fel. Iallafall! Hon vill ha en lite ljusare färg på sitt hår (som är brunt) och sen typ göra slingor. Jag försökte hjälpa henne så gott jag kunde, hoppas det blir bra och inte helt oranget! Det vore ju kanske inte så kul...
Sen fikade vi lite (på donken, haha) och hade det kul.

Idag är det fint väder ute, men det är kallt! Inte alls varmt och skönt som det varit nu i helgen. Synd...

Såhär fint väder var det i fredags, när jag och Michan var ute och gick. Jag kunde till och med vara ute helt barbent utan att frysa!

Aja, vi får väl hoppas att sommarvärmen kommer tillbaka snart! Puss!

Efter 4 hårfärger..

Hej!
NU hörrni, är håret äntligen som det ska vara! Lite lagom blont sådär. Underhåret är fortfarande lite brunt, men palla bry sig! På två dygn har jag liksom haft fyra olika hårfärger! Scheise...
Det är typ det jag har gjort hela helgen, färgat håret. Idag två gånger till och med! Vi blekte det ju först, men det blev inte alls bra - det syntes nästan ingenting! Då kom jag och min syster Sanna på att vi kunde göra lite ljusa slingor i håret, det sliter inte lika mycket som en avfärgning och det blir ett mer naturligt resultat. Så det gjorde vi, och det tog väl ett par timmar... Men nu är det klart och jag är jättenöjd! :D Finally! Det var typ en sån här färg jag ville ha från början, vi borde ha kört på slingor direkt! Aja, nu ska jag iallafall låta det vara under en låååång tid. Får se om jag någonsin färgar håret igen! Haha, det gör jag nog... Men inte än på ett tag, nu får det vara nog! ;)

Här får ni lite före och efter bilder på håret;

image152  image153
Före, bläää! :(                                         Efter, yaaay! :D

Igårkväll var jag, Julia och Emma och såg Adam Tensta! Han var grym och kul och trevlig, men lite stressad på slutet - han skulle iväg på en annan spelning också. Men vi lyckades ändå få en var sin autograf och lite bilder med honom. :) Fast jag tycker nog att det var roligare när jag träffade honom på Frans. Då hann man med att prata med honom en stund, plus att det var första gången jag såg honom live! Dessutom var det mera drag liksom... Men det var fett coolt att träffa honom igen! Får hoppas att det blir flera gånger. Här får ni lite bilder från igår! (jag blev superful på allihop, men jaja....)

       

image158

Puss på er sötisar, nu ska jag och Linnea kolla på lite OC!

Tredje gången gillt

Hej! Kom precis hem från Julias dansuppvisning, hon var jätteduktig som vanligt! :) Carro och Becca, som också var med och dansade, var också asgrymma!

Innan jag gick färgade jag håret. Önskar att jag låtit bli för det blev skitfult! Det blev en jättekonstig färg, nästan brunt (som jag verkligen INTE vill ha) så senare ikväll eller imorgon ska jag färga håret igen. Det blir tredje gången den här veckan. Det är inte bra för håret, jag kan bara hoppas på att det inte blir grönt!
Om det blir det tar jag livet av mig! Nej, men jag kommer att bli väldigt, väldigt ledsen och vägra att gå ut... Så hoppas att det blir rätt färg den här gången! Men jag pratade med en tjej som jobbar på Åhléns och hon sa att jag kunde använda den här färgen och att det skulle bli en fin, lite "guldig" nyans. Hoppas verkligen att hon har rätt!

Här är den dumma färgen som jag använde igår:

image151

Aldrig, aldrig mer den färgen!! Nu vet jag iallafall att jag ska vara blond. Inte mörkblond, blond.
Men jaja. Önska mig lycka till! Jag kommer säkert att behöva det...

Chantal

Chantal Jones, som kom 2:a i nionde säsongen av antm, ser galet bra ut! Eller vad säger ni?

image141

   

Den sista bilden är ju asball! Hon borde ha vunnit istället för Saleisha tycker jag...

Sommarväder!

Ciao bellas! (och bellos?)

Idag har det varit vackert, vackert väder! Det är över 20 grader ute och jag fick ett solklart MVG på religionsprovet! Då blev jag mycket glad :D Alla i klassen fick bra betyg och väldigt många fick mvg, kul va? Fast vi brukar typ alltid göra bra ifrån oss i SO, det är för att vi har världens bästa lärare. :)

Jag gjorde det muntliga nationella provet i matte idag. Det gick ju verkligen inte lika bra som SO:n, men jag får iallafall g. Matte är inte mitt starkaste ämne...

Visst är det jättefint och skönt ute?! Det är ju typ sommar... Gud, vad snabbt det har gått! För bara någon månad sen var det ju fortfarande snö ute.

Vad händer ikväll då? Jag har inte riktigt bestämt något än, jag och Julia pratade om att göra något vid 9-tiden efter hennes dans. Får se om hon pallar.
Annars får jag väl hitta någon annan att leka med :)

Puss på er!


Oh My God

H E R R E G U D!

GOSSIP GIRL!!! Nu har jag precis sett avsnitt 16. Asså SHIT! Det var galet bra, jag vill ha meeeer! Men det kommer inte förrän nästa vecka... Gaah, kan inte förstå er som kollar på de som sänds här i Sverige, ni ligger ju bara på tyå avsnitt 9! Ni anar inte vad som kommer att hända!! Ahhh, så himla bra det är!

Någon mer som sett det här avsnittet?!

Nu låter det förstås som att jag är världens största nolifer, och att Gossip girl typ är mitt liv, men det här avsnittet var otroligt bra och det hände massor!


image134
Georgina, I hate you!

Gymnasie-stress

Hejsan! hurere? :) Jag mår bra, håller på att bli lite förkyld bara. Det är ju inte så kul, så hoppas det går över.

Jag kom precis hem, har varit ute med min syster, Linnea. Hon tror att hon håller på att bli en shopaholic, för att hon börjat shoppa så mycket. Jag säger bara en sak, läs En Shopaholics Bekännelser så ändras din uppfattning helt! HON är en sann shopaholic och så vill man inte vara...
Men Linnea handlar faktiskt ganska mycket nu för tiden, men I don't mind. ;P Handlar hon något åt sig själv är det nästan som att jag också får lite nya kläder, eftersom att vi lånar av varandra. Det är ju trevligt!

Gud vad tiden går snabbt, om 1 månad är det snart slut med högstadiet. Det känns väldigt sorgligt, men å andra sidan ska det bli kul med gymnasiet och en massa nya grejer! Bara jag kan välja gymnasium någon gång... Senast på söndag ska det vara klart. Söndag. Scheise! Men jag har funderat länge nu, och Norra real och Frans Schartau är de som känns bäst. Smarta Julia kom på att jag ska göra en lista och skriva upp fördelar och nackdelar med de skolor jag har valt. Det är en bra idé tycker jag, så det ska jag göra. Men åh! Jag vet inte om jag vågar börja själv!! Det blir ju jätteläskigt. Så jag funderar också på Värmdö gymnasium, där Julia vill börja, och Östra real, där Jelle ska gå. Vet att man inte ska välja efter vad ens kompisar tar, men de skolorna är tydligen också väldigt bra. Men jag har inte varit på någon av dom... ÅÅÅH! Någon snäll person som kan ge mig lite tips om allt det här kanske?

Blä! Nu ska jag kolla på Gossip girl, så att jag blir glad och ostressad igen. Puss!

Onsdag

Hej! Borde egentligen plugga nu, har engelskaprov imorgon. Men istället sitter jag här och tittar på fina kläder. :)

Se så fina;
      
     image133                                                          
Älskar den här!


Men aja, det är väl bäst att jag går nu då, och sätter igång med pluggandet...
Puss!

Desperate

Glöm inte bort att titta på Desperate Houswives ikväll, det ska tydlgen vara värsta avsnittet!
Så här står det på kanal 5's hemsida:

En tornado drar in över Wisteria Lane och invånarna tar skydd i källare och skyddsrum, men både hem och liv går till spillo. I tumultet förlorar grannarna en nära vän och en av dem mister sin make.

Oj,oj, oj! Det vill ni väl inte missa? ;P :o

image124


Tisdag

Hej!
Nu har jag precis kollat på de 4 första avsnitten av OC, första säsongen är verkligen hur bra som helst! Och särskilt de första avsnitten, kan se dom miljarder gånger... Älska :) <3

Igårkväll färgade jag ju håret, men det syns ingenting! Det är typ pytte,pyttelite mörkare bara... Så jag kanske färgar det en gång till nu i veckan.

Idag var jag, Julia och Emma på Östra gymnasiet och kollade lite, vi fick vara med på en lektion också. Det verkar vara en bra, vanlig skola och den är fräsch och så. Men jag tror ändå inte att jag vill gå där... Måste verkligen bestämma mig snart, ändringarna ska vara klara om typ 1 vecka eller något sånt! Åh, längtar så till sommaren när allt det här är över!

Puss på er

Beslutsångest!

Hej bloggen :)
Idag köpte jag den söta blommiga "klänningen", men jag vet inte om jag ska ha kvar den eller lämna tillbaka den. :o Den är lite för kort, med tanke på att jag vill ha den som klänning! Men den är sååå söt... jag kan inte bestämma mig!

Såhär ser den ut;

image117
Visst är den gullig!?

Här är linnet och kjolen som jag köpte igår;

   


Kjolen är från H&M och linnet är från Monki. :) I like them both very much.

Stockholm är grått

Hela dagen har varit grå! Men det gör inte så mycket, jag älskar Stockholm iallafall. :)
Solen kommer väl tillbaka så småningom...

Jag var i stan i flera timmar idag och kollade runt, men jag köpte bara ett linne och en kjol. Som jag tycker mycket, mycket om! :D
Letade lite efter en blommig klänning också, såg en från H&M som jag är riktigt sugen på att köpa! Får se hur jag gör... Men den är supersöt!!

Nu ska jag gå, hoppas ni får en bra fredagkväll!
Puss

Fredag

Hej :)

Igår blev en tråkig dag, jag gjorde absolut ingenting! På kvällen tittade jag, Julia och Emma på The Heartbreak Kid. Svenska tjejen Malin Åkerman och Ben Stiller är med i den. Den var ganska konstig och så, men den hade väl sina roliga stunder.

Tråkigt väder idag, vart har solen tagit vägen? Hoppas att den kommer fram lite senare iallafall..

Jag ska snart åka in till stan hade jag tänkt. Får se om jag hittar något fint att ta med mig hem :)
Ha en bra dag, puss!

Usch...


Klockan halv 6 imorse stapplade jag hem i mina klackar, typ halvsovande. Inte så kul...
Hade ni en bra valborg? Min var väl helt okej, just då tyckte jag säkert att allt var jätteroligt. Men aja. Nog om det. Valborg är överskattat! Men det är otroligt skönt att vara ledig nu i några dagar iallafall!

Idag blir väl inte sådär superkul, mår inte så bra... Men jag hade tänkt att måla ett par hyllor och gå ut lite sen. Måste lämna tillbaka en tröja. Jag kanske tar en promenad eller nåt, det kanske man mår bättre av? Sen så måste jag ju fixa med headern också.

VET NI!? I metro står det att Tokio hotel kanske kommer till Sverige i höst!! Åååh, hoppas hoppas... :D

RSS 2.0