Jag är nog lite ung för giftemål...

Tja! :) allt bra? Själv mår jag bara bra.
Haha, idag när jag var ute kom en fullgubbe fram och friade till mig! Men jag dissade honom och sa typ "näej de e bra..." Sen gick jag därifrån. Men seriöst, det är ju faktiskt väldigt tragiskt och patetiskt med gubbar i 50-års åldern som försöker ragga upp unga tonårstjejer, även om de är fulla när de gör det.
Så pinsamt - för dem.

Jag köpte faktiskt ingenting idag, trots att jag var ute i åtminstone 2 timmar.
Jag letade ju efter en väska och ett par skor, men jag hittade inga som jag ville ha... Fast, i förrgår såg jag en söt väska från Topshop. Den kanske man ska köpa? Får nog åka in till stan imorgon och kolla lite till. Sen är påsklovet slut. Helt stört, det känns som att jag inte hunnit med någonting det här lovet!
Vill inte till skolan på måndag.... Fast jag ska typ inte till skolan, vi är en grupp på typ 20 personer som ska göra filmer om våld på måndag och tisdag. Inte riktiga filmer utan "digitala berättelser", som är ungefär 10 min långa. Så resultatet blir inte sådär superbra direkt, men ett par filmer kommer att visas på Stockholms filmfestival.
Så jag ska göra värsta kick-ass filmen har jag bestämt ;)


Såhär såg jag ut idag när jag var ute:

         

   

-Grå hoodtröja, H&M
-Svart linne, H&M
-Jacka, Peak
-Halsduk, Gina tricot
-Väska, H&M
-Skor, La redoute

Ni får ursäkta den dåliga skärpan, men digitalkameran är utlånad så jag var tvungen att fota med mobilen.
Ha det så bra!


Mätt!

Hej!

Ikväll har jag ätit middag och så ute med familjen, syster fyller ju som sagt år så hon bestämde att vi skulle göra det. Är fortfarande galet mätt, och jag åt ändå bara en vanlig lasagne! Aja...  ^^
Vad har ni haft för er? :)

Just det! Här är lite bilder på det jag handlade igår:

                                                                                          
    image19                     image18      

image20              image16

- American apparel klänning från Gina tricot, HAHA! Så jävla b att de härmas, men palla bry sig - den kostade ju bara 129 kr. ;P 

- Vanligt svart linne från h&m

- Svart, vippig kjol från h&m

- Vita tygskor från Stadium

Köpte en fin, lila kjol från h&m också, men den har jag ingen bild på. Den påminner lite om den svarta. 
Och så köpte jag ju presenter till syrran. Hon fick lite handkrämer och en sminkborste från Åhléns, saker som hon pekat ut att hon ville ha. Hon sa visserligen att jag gärna fick improvisera lite och välja själv, men det är alltid bäst att vara på den säkra sidan... ;P Nej men sanningen att säga glömde jag nästan bort att handla present åt henne, så 5 minuter innan de stängde sprang jag och köpte det hon hade visat. Jag hann helt enkelt inte improvisera ihop något eget! Men, hon blev ju iallafall glad och det är ju huvudsaken! 

Imorgon tror jag att jag vill handla lite mer... Kanske ett par skor och någon fin väska? :) Vi får se...
Just det, skulle ju pluggat idag! Oups... Äsch! det blir aldrig av att man pluggar på lovet! Åtminstonde blir det aldrig av att jag pluggar på lovet. Men, jag måste faktiskt! Får försöka lite här nån dag... söndag kanske. 
Aja, det löser sig nog. Nej, nu ska jag gå! ha en fortsatt trevlig kväll.

Puss och kram!

Grattis Sanna!

Jag kollade på Juno igårkväll, den var söt och bra. :)
Imorse var jag uppe tidigt, tidigt, min äldsta syster Sanna fyller år idag (grattis till henne!) så vi var uppe och sjöng för henne innan pappa och mamma skulle till jobbet. Sen gick jag och la mig igen, var sjukt trött.
Men nu är jag uppe! Idag ska jag inte göra nåt speciellt, tänkte kanske plugga lite grann. Sen ska jag hem till Michan också och hämta mitt läppstift som jag glömde där i förrgår. Kanske går till centrum en snabbis också? Får se.
Nu ska jag iallafall ta en dusch, och sen ska jag titta på lite top model!



torsdag kväll

Kom hem för typ 40 minuter sen, nu har jag jätteont i fötterna  efter att ha gått i stan hela dagen. Jag köpte lite kläder, lägger upp en bild på dem imorgon. :)

Ikväll ska jag nog bara ta det lite lugnt och så, typ se nån film. Min syster säger att Juno är en bra film så den kanske det får bli. Vad ska ni göra ikväll?

Nu vill min syster sitta vid datan, ha en bra kväll! Puss

Torsdag morgon

Godmorgon :) allt bra?
Idag ska jag in till stan och shoppa med min syster, det ska bli kul - var länge sedan jag shoppade på riktigt!
vad ska ni göra idag?

Åh, snart är lovet slut. :(  Ser verkligen inte fram emot att börja skolan igen, usch vad tråkigt...
Har nationellt prov nästa vecka också. Är det verkligen en jättestor grej med nationella prov? För vissa lärare verkar det inte alls spela någon roll och för andra är det typ det viktigaste av allt som de bedömmer. Aja, pallar inte riktigt bry mig längre, min engelskalärare tycker typ att alla i vår klass suger och hon kommer säkert att sänka mitt mvg..
Det vore ju inte så kul, särskilt inte eftersom att det är ett mvg som jag tycker att jag verkligen förtjänar!

Men, men, har inte riktigt lust att tänka på sånt nu, än är inte lovet slut! ;D
Puss på er

Chill-dag

Idag har jag som sagt bara kollat film hela dagen med ett par kompisar, det blev Sweeney Todd och En Geishas Memoarer. Sjukt bra filmer!
Men jag har faktiskt varit ute lite grann, vi gick och köpte lite sushi förut. :) Sen lite senare bakade vi kladdkaka också, hihi. ^^ Det var gott, men nu är jag galet mätt!
Vad har ni gjort idag?

Ikväll ska jag hem till Julia, hade helt glömt bort att det är grey's anatomy ikväll! Jag har ingen koll på veckodagarna när det är lov... Men aja, får väl se det hemma hos Julia då, eller spela in.
Ha det så bra, puss!




 


image15

Onsdag

God morgon på er :) jag vaknade ganska tidigt idag, typ klockan 9.. Men jag gick upp iallafall, kunde inte somna om.
Haha, ibland drömmer man bara helt meningslösa saker! Inatt drömde jag att jag spelade tv-spel tillsammans med Marie och Maja.
Jag brukar faktiskt drömma ganska roliga drömmar, men nehe, Det funkar väl tydligen inte jämt. ^^

Idag ska jag, Marie och Michan kolla på film hela dagen och vara lite ledsna över att vi inte ska se Tokio Hotel nästa vecka, som planerat. It sucks, verkligen. Men vi ska se dom! Någon dag.
 

NEJ!!!!

Hela Tokio Hotels turné är nu inställd pga Bills sjukdom!!!!
asså, ÅÅH... Så jävla synd. Nu är jag fett ledsen. Och stackars Bill!
Men konserten i Stockholm ska tydligen framflyttas, nytt datum kommer inom kort. Så lös för guds skull inte in era biljetter! It's not over yet!
Hoppas Bill mår bättre snart.


Våffeldagen!

Ja, det är tydligen våffeldagen idag, så vi ska äta våfflor hemma tihi! ^^
Händer ikväll då? :) Jag kom precis hem från stan, helt sjukt vad mycket folk det var på tunnelbanan påväg hem! Shit asså...
Jag Michan och Marie hade iallafall kul, de fyndade lite reagrejer från Gina tricot. Jag får inte mina pengar förrän imorgon, såklart, så jag köpte inget. Men på torsdag, då jävlar!

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, antingen vill jag bara chilla eller så vill jag åka nånstanns och ha jättekul!
Vi får se... Bio är iof oxå ett alternativ jag kan tänka mig, bara det går någon kul film så.
Men som sagt, vi får se.

Nu ska jag äta, ha det bäst!

God morgon!

Jag sitter här och borstar tänderna, ska möta min kompis Marie halv ett och så ska vi åka in till stan å kolla runt lite.
Just det, nu kan man ju inte åka tunnelbana in till stan längre, så vi får åka buss. Kul.....
aja, man vänjer sig väl efter ett tag antar jag, skönt att jag inte går i gymnasiet än och behöver åka in till stan varje dag iallafall! Det hade blivit jobbigt.

Nej, nu måste jag klä på mig. Puss på er!

seriöst...

när det ser ut såhär ute vill man ju nästan bara gå och dö, och därmed hamna i Himlen, där det förmodligen är varmt och skönt. :) 

Nej men det här suger ju faktiskt, för två veckor sen var det liksom vår! Och nu ser det ut som rena rama julafton ute!
Helt otroligt... och väldigt typiskt, jag ska ju vara utomhus i över ett dygn nästa vecka!!!
Nej fy, då måste den hemska snön ha försvunnit!
Men jaja, även om den inte har det så ska jag i alla fall stå där ute nästa vecka och vänta på mina älsklingar
Tokio Hotel
. Inget kan hindra mig! Utom möjligtvis sångaren Bills sjukdom, hoppas verkligen att konserten på Hovet inte ställs in!! Då blir jag extremt fruktansvärt jätteledsen!
På tal om att vara sjuk mår jag själv inte heller direkt toppen, är förkyld och så. Det är inte så kul, hoppas bara att det inte blir värre.





alltså, ÄNTLIGEN!

YES! nu är allt klart och nu kan jag börja skriva i bloggen! Yay!
Jag gjorde den här bloggen för typ två månader sen, men den var så ful att jag vägrade skriva i den.
Men nu har jag fixat lite så att den ser finare ut. :)

Den kanske inte är så kul just nu, men vänta bara, den kommer att bli fabulous!

RSS 2.0